Skip to main content

Boost frugt og grønt til 7. klasse

FDB

FDB medfinansierede frugt- og grøntordningen, som alle 7. klasser på de 20 indsatsskoler deltog i. Lokale Coop-butikker leverede og bragte kasserne med frugter og grøntsager ud til skolerne to gange om ugen i skoleåret 2010/2011. 

FødevareErhverv

FødevareErhverv har bevilget EU-tilskud til frugt- og grøntordningen til alle indsatsskoler i Boost-projektet.

Københavns Madhus

I 2010 udarbejdede og afholdt Boost-projektgruppen i samarbejde med Rasmus Gøtsche, rådgiver og iværksætter, Københavns Madhus et gratis en-dags inspirationskursus for to lærere fra hver indsatsskole. 36 lærere deltog i kurset, der blev afholdt i Københavns Madhus. Helle Brønnum Carlsen holdt oplæg om, hvordan frugt- og grøntordninger kan integreres i skolen og undervisningen, og lærerne var i køkkenet med kok Pernille Skjødt for at lære at tilberede sunde og lækre hurtigretter med frugt og grønt.

Professionshøjskolen UCC

Jens Aarby og Sanne Scnell Nielsen, undervisere på Læreruddannelsen Blaagaard/KDAS, Professionshøjskolen UCC, har bidraget til udviklingen af undervisningsmaterialet i Boost.

Computer Tailoring

Willemieke Kroeze, Anne Maj Christensen og Marianne Wind har stået for udvikling af et computer tailoring-modul til indsatsskolerne.

Grafik

Boost-logoet er udviklet af Mads Berg, Gul stue, og Datagraf står for den grafiske linje i materialer til Boost-projektet.

Sidst opdateret: 26.06.2018