Skip to main content
Bibliotek

Statens Institut for Folkesundhed serviceres af SDU's bibliotek, Universitetsbiblioteket på SDU i Odense. På bibliotekets hjemmeside kan du se alle de services biblioteket tilbyder.
Mange af bibliotekets services kan kun tilgås hvis man er ansat, studerende eller oprettet som låner.
SDUB har ingen bogsamling i København, men der er rig mulighed for at skaffe materialer.

Forskerservices

Som ansat har man adgang til en række services henvendt til forskere, herunder bl.a. forskningsregistrering, forskningsanalyser, datamanagement, kurser i ansvarlig forskningspraksis og meget mere.

Du finder bibliotekets services for forskere på sdunet.dk/research/library-services

Elektroniske tidsskrifter

Som ansat og studerende ved SDU har du fuldtekstadgang til mange tidsskrifter. Du kan finde listen over tilgængelige elektroniske tidsskrifter her

Databaser

Biblioteket tilbyder adgang til adskillige databaser her.

Bøger

Du kan søge i bibliotekets bogsamling her.

Faciliteter

Som del af sit samarbejde med Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv kan Syddansk Universitetsbibliotek tilbyde SDUs studerende adgang til eksklusive studiepladser på Arbejdermuseet, få hundrede meter fra både Nørreport Station og SDUs Campus København.
Alt du som SDU-studerende bosat i Københavnsområdet skal gøre, er at medbringe og forevise dit SDU-studiekort, for at få adgang til studiepladserne på læsesalen, som er åben i museets åbningstid.

Læs mere om studiepladserne, inklusive om åbningstider, kaffeordning m.v. hos Arbejdsmuseet her.

Betjening

Hvis du har brug os, så skriv til os på vores hoved mailadresse SDUB@bib.sdu.dk. Så vil vi sørge for at en af vores dygtige bibliotekarer med sundhedsvidenskabelig baggrund kontakter dig hurtigst muligt. 

Sidst opdateret: 19.10.2023