Skip to main content

Boost frugt og grønt til 7. klasse

Boost-undervisningsmaterialet er udviklet til Boost-projektet. Undervisningsmaterialet er opdateret, således at alle skoler kan bruge materialet i undervisningen, hvis de har lyst. Materialet er målrettet 7. klassetrin.

Det samlede undervisningsmateriale består af en lærervejledning, en drejebog til en Boost-emneuge og et elev-opgavehæfte (findes som pdf-filer herunder). Desuden indeholder materialet et computer tailoring-modul med spørgsmål om elevernes frugt- og grøntindtag og personlige råd tilpasset indtaget (link til programmet nedenfor).

Undervisningsmaterialet er tilrettelagt, så det kan integreres i flere fag, og så opgaverne er med til at opfylde fagmål for 7. klasse. Opgaverne berører emner som tilgængelighed af frugt og grønt, bevidsthed om hvorvidt man spiser frugt og grønt svarende til de officielle anbefalinger, smagspræferencer og indflydelse fra venner, medier og familie.

Undervisningsmaterialet er udviklet af projektgruppen bag Boost i samarbejde med lærere, der deltog i Boost-projektet i 2010/2011 samt folkeskole- og seminarielærere som ikke er en del af Boost-projektet.

Boost-undervisningsmateriale

Boost-lærervejledning, 7. klassetrin

Drejebog til en Boost-emneuge, 7. klassetrin

Boost-opgavehæfte, 7. klassetrin

Sidst opdateret: 04.08.2020