Skip to main content
DA / EN

DIAS' strategi

Mission

DIAS ønsker at bringe fremragende forskere sammen i et interdisciplinært center for grundforskning og intellektuelt fora. Vi fremmer og støtter nysgerrighedsdrevet forskning, som kan skabe nye revolutionære ideer.

Vision 

DIAS  vil være et center, talentfulde forskere stræber efter at blive en del af på grund af det kreative, interdisciplinære samarbejde, mulighederne for udvikling af forskning og forøgelse af nationalt og internationalt netværk.

Danish Institute for Advanced Study's mål er

  • at tiltrække talentfulde og særligt kvalificerede adjunkter fra alle discipliner gennem en aktiv søgeproces og ved at sikre forskningsfinansering.
  • at engagere og støtte udviklingen af DIAS forskere og studerende ved at skabe en fællesskabsfølelse og tilknytning til DIAS både lokalt og internationalt.
  • at udvikle og implementere en fundingstrategi, som støtter vores strategiske mål, og som sikrer en langsigtet økonomisk og bæredygtig model for forskning i DIAS.
  • at fordre interdisciplinær forskning ved at engagere  forskere i DIAS omkring to eller tre strategiske fokusområder som eksempelvis FN's bæredygtighedsmål.

Sidst opdateret: 30.04.2024