Skip to main content

State of the art report

01-05-2009
Formålet med denne ”State of the art” rapport er at samle den eksisterende viden om etniske minoriteters sundhed i Danmark på baggrund af indholdet i den danske Wiki suppleret med diverse baggrundslitteratur.
 
MIGHEALTHNET er et europæisk projekt, der har til formål at skabe netværk med information om sundhed blandt migranter og etniske minoriteter. Der er blevet udarbejdet interaktive hjemmesider (wikis) i 17 lande: Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Grækenland, Holland, Litauen, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Tyr-kiet og Ungarn. Information om projektet og links til alle wiki’erne findes på: www.mighealth.net
 
Den danske wiki www.mighealth.net/dk indeholder information på en række områder. Her findes artikler, rapporter, data, abstracts, statistik om sundhed blandt etniske minoriteter. Formålet med hjemmesiden er at være en ressource for forskere, professionelle, politikere og brugere med interesse for sundhed blandt etniske minoriteter. Alle kan bidrage med diverse indlæg (artikler, rapporter og data) på siden.
 
 Forfattere: Teresa Holmberg, Nanna Ahlmark og Tine Curtis