Skip to main content

Publikationer fra centret findes i kasserne til højre og er opdelt på henholdsvis projekt og årstal for udgivelse. Du kan finde følgende typer af publikationer:

 

Rapporter og bøger

Omfatter videnskabelige rapporter/fagbøger og bidrag hertil samt formidlingsrapporter/bøger. Langt de fleste af Centrets egne udgivelser kan downloades gratis.

Afhandlinger

Omfatter ph.d.-afhandlinger og doktorafhandlinger.

Videnskabelige artikler

Artikler om Centerets projekter i internationale tidsskrifter forfattet af Centrets forskere. De fleste artikler har link til PubMed o.a., med adgang til et engelsk abstract.

Notater og minirapporter

Minirapporter formidler resultater fra udvalgte forskningsrapporter i en kort og summarisk form. Alle offentligt tilgængelige notater og minirapporter kan downloades som pdf.

Fagblade og anden formidling

Omfatter både artikler skrevet af Centrets medarbejdere og artikler mm., der omtaler Centrets forskning og projekter. Der er link til artiklerne i det omfang, de er offentligt tilgængelige.

Ugens tal

Ugens tal for folkesundhed er Statens Institut for Folkesundheds ugentlige nyhedsbrev. Ugens tal for folkesundhed handler om problemstillinger og udviklinger inden for folkesundhed. I publikationsdatabasen finder du de Ugens tal, der har relation til Centrets forskning.

Projektopdelt publikationsliste

Find her

Ã…rsopdelt publikationsliste

Find her

Sidst opdateret: 01.08.2023