Skip to main content
SDU Climate Cluster
Projektledere

SCC søger to projektledere

To projektledere med stærke samarbejds- og kommunikationskompetencer søges til SDU Climate Cluster

Er du projektlederen, der navigerer sikkert i store projekter med mange samarbejdspartnere? Trives du godt i kombinationen af teamwork og selvstændig opgaveløsning? Og drømmer du om at bringe dine kompetencer i spil i forhold til verdens vigtigste dagsorden? Så læs stillingsopslaget her og overvej, om du skal sende en ansøgning af sted til os.

I 2024 starter ClimatePol og Poseidon, to nye store regionale klimatilpasningsprojekter under EU’s dansk-tyske samarbejdsprogram Interreg. SCC er projektansvarlig på begge projekter, der løber over tre år og involverer et stort antal deltagere fra Danmark og Tyskland.  Det er til disse projekter, at SCC-sekretariatet nu søger to erfarne projektledere, der kan være med til at sikre, at både projekterne og SDU’s strategiske klimasatsning leverer den ønskede impact de kommende år.

Om de to nye projekter

Som Interreg projekter skal ClimatePol og Poseidon begge bidrage til, at den dansk-tyske grænseregion udvikles til en klimarobust region. 

  • ClimatePol har fokus på at udvikle anbefalinger til beslutningstagere, herunder forstå politiske og adfærdsmæssige perspektiver, der har betydning for hurtig implementering af klimatilpasningsinitiativer 
  • Poseidon har et stærkere teknisk fokus og skal udvikle og teste naturbaserede/tekniske klimatilpasningsløsninger i relation til kommunernes klimatilpasningsplaner og strategier.

Du kan læse hele stillingsopslaget og søge stillingen via dette link. Der er ansøgningsfrist 8. januar 2024. 

Redaktionen afsluttet: 14.12.2023