Skip to main content

Digitalt eksamensbevis

Dit ph.d.-bevis udstedes som en serie af PDF dokumenter. Det består af  følgende dokumenter:

  • Beskrivelse af det digitale bevis
  • Gradserklæring
  • Kursusindstik
  • Endelig evaulering (separat dokument)

Når du klikker på et dokument, får du mulighed for at hente det ned på din egen computer.

Alle sider i de personlige dokumenter, er sikret med et indlejret verifikationslink, der tillader bevismodtager at se dokumentet direkte fra SDUs server.

På denne måde opnår SDU en høj grad af sikkerhed i forhold til brugen af det digitale bevis, og bevismodtager opnår en høj grad af sikkerhed for at det modtagne bevis er ægte.

Et gyldigt digitalt bevis skal indeholde et verifikationslink. Hvis linket fjernes fra beviset, er beviset ikke længere gyldig dokumentation for grad og resultater fra SDU.

SDU gemmer en kopi af dit bevis på universitetets sikre server. På det udstedte bevis vil der være indlejret et verifikationslink. Hvis den du sender beviset til klikker på linket, vil vedkommende kunne se originalen af dit bevis, hentet direkte fra universitetets server. Bevismodtager kan kun se originalen af det dokument, verifikationslinket findes på, ikke andet indhold i Den digitale bevispostkasse.


I Den digitale bevispostkasse, har du mulighed for at sende dit bevis, direkte fra SDUs server til en eller flere e-mail modtagere. SDU vil stå som afsender på e-mailen.

I Den digitale bevispostkasse, har du mulighed for at give tidsbegrænset adgang til 3. part.

Tidsbegrænset adgang sker ved at du:

  • vælger hvilke dokumenter 3. part skal kunne se
  • vælger periode hvor dokumenterne skal være synlige
  • taster en eller flere e-mailadresser, hvor adgangslinket skal sendes hen.

I Den digitale bevispostkasse, kan du altid se hvem du har sendt dokumenter til hvornår, samt hvem du har givet adgang til, hvad du har givet adgang til, hvornår du har givet adgang og om vedkommende har hentet noget af det du har givet adgang til.

 


Sidst opdateret: 05.08.2020