Skip to main content

Kommunikation

Kommunikation

Center for Grundskoleforskning har et erklæret mål om at bedrive praksisrettet uddannelsesforskning. Det gør vi ikke mindst gennem en række kommunikationsflader som du får adgang til via denne side. Her vil vi være i aktiv inddragende dialog med alle der interesserer sig for grundskoleforskning.

Centerets kommunikationsflader skal fungere som et centralt mødested både internt for dets partnere og eksternt for alle, der interesserer sig for grundskolen og er interesserede i at være i dialog med os. Vi vil gerne give stemme til lærere og elever der deltager i projektet, og selvfølgelig også til forskere, ledere og læreruddannere, der er aktive i centeret.  

Ud over at vi selv faciliterer kommunikation på ovenstående platforme, bidrager vi også til nyheder og samtaler på andres medier, fx i dagblade.  

Center for Grundskoleforskning i pressen og anden offentlighed

Vi forsøger hele tiden at bidrage til pressen og andre private og offentlige medier. Her er nogle af de steder vi har optrådt: 

  • Folkeskolen.dk: Coronadagbøger efterlyses: Nyt projekt stiller skarpt på kriser og sårbarhed. Læs artiklen her .
  • Syddansk Universitet opretter center for grundskoleforskning. Læs artiklen her .
  • Center for Grundskoleforskning på SDU. Læs artiklen her.

, [Komma]

Center for Grundskoleforskning følger i øvrigt Dansk Sprognævns anbefalinger i sin kommunikation og publikationer. Det betyder blandt andet at vi IKKE sætter startkomma.