Skip to main content
Samspillet mellem den frivillige og den kommunale sektor

Formålet med dette forsknings-, udviklings- og formidlingsprojekt er at blive klogere på fordele og ulemper ved forskellige samarbejdsformer mellem den frivillige og den kommunale sektor samt at få viden om, hvordan samarbejdet kan udvikles i fremtiden.

 De seneste år er der taget mange initiativer til et større og tættere samarbejde mellem den frivillige og den kommunale sektor, og der er store forventninger til, at det både vil styrke den frivillige indsats og fremme kvaliteten i en række kommunale indsatser.

Forsknings-, udviklings- og formidlingsprojektet gennemføres i fire kommuner i Danmark samt det boligsociale område i Aarhus, men omfatter også en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse. Projektet har et stærkt tværfagligt sigte – på tværs af den frivillige og den offentlige sektor og på tværs af samfundsområder (kultur, idræt, sundhed, natur, det sociale mv.).

Projektet er støttet af Nordea-fonden og med en medfinansiering fra de deltagende kommuner og det boligsociale område i Aarhus.

Undersøgelsen gennemføres fra slutningen af 2015 til midten af 2018.

 

Læs projekbeskrivelse

Projektbeskrivelse

Publikationer fra projektet

Publikationer

Sidst opdateret: 13.10.2023