Skip to main content
Center For Learning Computational Thinking

Uddannelse, efter- og videreuddannelse i Computational Thinking

I Center for Learning Computational Thinking tilbyder vi forskellige muligheder for uddannelse og eftervidereuddannelse.

Du kan læse mere nedenunder, tryk på det område som du vil vide mere om!

Ved Institut for design og kommunikation (IDK) har du mulighed for at tilvælge Computational Thinking  som en del af din  bacheloruddannelse. Tryk her for læse mere!

Tilvalget vil give dig kompetencer, du vil kunne brug i dit arbejdsliv eller på  kandidatuddannelse som fx Webarkiteturlinjen på cand.it i webkommunikation.

Institut for Design og Kommunikation udbyder ligeledes en række bacheloruddannelser hvor elementer fra Computational Thinking indgår. Blandt andet uddannelsen i Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign.

Vores eftervidereuddannelseskurser henvender sig primært til uddannelsessektoren.

Har I, i jeres organisation behov for relevant eftervidereuddannelse i Computational Thinking?

Center for Learning Computational Thinking tilbyder forskellige muligheder for enkeltdagskurser eller seminarer der (mod betaling) skræddersyes efter jeres behov.

Kontakt professor og centerleder Nina Bonderup Dohn for at høre mere om mulighederne.

Vores tilgang til kompetenceudvikling er inspireret af aktionslæring:

 

Vi afdækker den enkeltes egne  erfaringer og kompetencer i et fagområde. Hvor vi efterfølgende i en Co-design proces udvikler Computational Thinking forløb der kan benyttes i undervisningen af elever, studerende eller kursister. I sidste del af processen vil vi skabe rum for refleksion og udvikling af deltagernes kompetencer med henblik på vider integration af Computational Thinking i egen praksis.

 

Af tidligere projekter, har vi blandt andet afholdt seminarer for forskellige danske gymnasier. Formålet var at give underviserne og værktøjer til at kunne integrere Computational Thinking i deres daglige undervisning. 

Sidst opdateret: 01.03.2023