Skip to main content

Bliv en aktiv spiller i digitaliseringen

Bacheloruddannelsen i Informationsvidenskab, it og interaktionsdesign har et specialiseret indhold af bl.a. programmering, brugerundersøgelse, interaktionsdesign, kommunikation, læring og projektledelse.

På uddannelsen får du dybere færdigheder inden for programmering end på andre informationsvidenskabelige uddannelser.

Du opnår kompetencer til at arbejde med multimedie, webdesign, kommunikationsteknologi, softwareudvikling, rådgivning og læring, som giver dig gode jobmuligheder i offentlige og private virksomheder inden for en række brancher.

Uddannelsen er en teknisk uddannelse med en humanistisk tilgang, der uddanner specialister, som kan være aktive spillere i den digitalisering, der kendetegner samfundet. Du lærer at forstå og bygge bro mellem brugerne og programmørerne og får indsigt i de sammenhænge digitaliseringen foregår i.

Vi lægger vægt på samarbejde med virksomheder, så der er både mulighed for praktik og virksomhedssamarbejde omkring dit bachelorprojekt.

3 gode grunde...

  • Dine karrieremuligheder er gode, da uddannelsens dybe it-komptencer er efterspurgte i en række brancher.
  • Du får tæt kontakt til undervisere og de øvrige informations- og kommunikationsstuderende på SDU Kolding, hvor et imødekommende studiemiljø har stor prioritet.
  • Der er mulighed for praktik eller udlandsophold i løbet af uddannelsen.