Formiddag: Plusbolle
|
||
Delelement |
Ingredienser |
Allergener |
Bolle |
Gær, vand, hvedemel, biga, salt.
Muligvis: Ølandshvedemel, rugmel, maltekstrakt, hørfrø, quinoa |
Gluten |
Frokost: Rugbrød m. fiskefrikadelle og bønnepure
|
||
Delelement |
Ingredienser |
Allergener |
Rugbrød |
Rugbrød m. hørfrø |
Gluten |
Fiskefrikadelle |
Sejfilet, løg, æg, hvedemel, |
Gluten, æg, mælk, fisk |
Bønnepure |
Hvidløg, citron, hvide bønner, |
|
Dressing |
Skyr, citron, salt, peber, honning, purløg |
Mælk |
Broccolibuketter |
Broccoli, salt |
|
Gulerod |
Gulerod |
|
Grøntsagsremoulade |
Gulerod, knoldselleri, mayonnaise, |
Gluten, æg, mælk, sennep, selleri |