Forskningsprojekt

Den magiske musikmaskine

Nyt projekt skal bringe mere musik ind i folkeskolerne på en kreativ måde

Kulturministeriets pulje "Grib engagementet" har bevilliget penge til projektet Den magiske musikmaskine. Center for Grundskoleforskning er med i projektet, som er et samarbejde mellem Odense Musikskole, Kulturskolen Esbjerg, seks folkeskoler i Odense Kommune og Esbjerg Kommune, UCL, UC SYD og SDMK.

Projektet har fokus på strategisk udvikling af elevsammensætning og undervisningstilbud. Formålet er at etablere et rejsehold af fagprofessionelle, som sammen med skolernes egne lærere og elever skal arbejde med elektronisk musik, komposition og sangskrivning med udgangspunkt i elevernes naturlige musikalitet for at vække deres nysgerrighed og interesse.

Projektet afholder konference fredag den 10. december 2021. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs om modelforsøget her

Læs pressemeddelelse her