Skip to main content
Center for Compassion i Sundhedsvæsenet

Kollegacafe

Er du også optaget af omsorg for andre mennesker? Det være sig patienter, studerende, arbejdskollegaer og ikke mindst dig selv - så deltag i vores kollegacafé. 

Her kan du mødes uformelt med kollegaer, deltage i guidede meditationer og få tips til hvordan compassion og mindfulness kan integreres i arbejdslivet, samt få anbefalet bøger og lignende. Du kan også vælge ”kollega to go” og tage kollegacaféen på et headset med på en gåtur.   

Til kollagacaférne i Netværk for Compassion har vi tre caféværter, Anette, Sofie og Merethe. 

NB. Caféerne holdes virtuelt via zoom (Passcode 428237). Tilmelding til: anette.bygum@rsyd.dk

 

Vi håber at se dig - tag gerne din kollega med!

Kollegacafé

Vi er nødt til at være mere åbne om det svære i lægelivet. Sådan starter en artikel om to yngre læger, der ved et Yngre Læge-kursus om work-life-balance opfordrer deres kolleger til at turde snakke om det, der er svært, og til at reflektere over, hvilken karrierevej der er den rigtige for dem. Mathilde Baumann og Katharina Oravsky Sandström har fundet hinanden i et fælles ønske om at skabe mere åbenhed om de svære ting ved det at være læge. De underviser sammen på “Work-life-balance”-kurset for Yngre Læger i Region Sjælland og vil gerne være med til at skabe et større fællesskab blandt læger, hvor fokus også er rettet mod trivsel og individuelle værdier og ikke kun karriere.

Til denne kollegacafé vil Mathilde fortælle om ovenstående kursus. Vi skal snakke om udfordringerne i et (arbejds-)liv, der skal rumme både mennesket og lægen. Om værdier og indre ønsker, og hvordan vi kommer dem nærmere. Mathilde vil præsentere forskellige modeller og øvelser, som hun og Katharina bruger i deres undervisning. Der vil blive lagt op til refleksion og drøftelser blandt de tilstedeværende.

Læs evt mere her

Materiale fra tidligere kollegacaféer

Find det her

Kurser og webinarer

Her kan du se kurser og webinarer omkring compassion

Se kurser og webinarer her

Deltag i kollegacaféen

I Netværk for Compassions kollegacafé kan du, virtuelt via ZOOM, være med skabe og udvikle en langtidsholdbar kultur i sundhedsvæsenet.

Deltag i kollegacaféen her - Passcode 428237

Sidst opdateret: 27.10.2022