Skip to main content

Kollegacafe

Er du også optaget af omsorg for andre mennesker? Det være sig patienter, studerende, arbejdskollegaer og ikke mindst dig selv - så deltag i vores kollegacafé. 

Her kan du mødes uformelt med kollegaer, deltage i guidede meditationer og få tips til hvordan compassion og mindfulness kan integreres i arbejdslivet, samt få anbefalet bøger og lignende. Du kan også vælge ”kollega to go” og tage kollegacaféen på et headset med på en gåtur.   

Til kollagacaférne i Netværk for Compassion har vi tre caféværter, Anette, Sofie og Merethe. 

NB. Caféerne holdes virtuelt via zoom (Passcode 428237). Tilmelding til: anette.bygum@rsyd.dk

 

Vi håber at se dig - tag gerne din kollega med!

Kollegacafé

Compassion har vist sig at være gavnlig for både patienter og sundhedsprofessionelle. Begrebet har derfor også fundet indpas i uddannelse af både læger og andre sundhedsprofessionelle. 

Compassionomics er den videnskabelige disciplin der beskæftiger sig med værdien af compassion. Compassionomics omtales også som fællesmængden mellem lægekunst og lægevidenskab.

Sofie Juul Fulton har sammen med Anette Bygum og Lone B. Svenningsen gennemgået litteraturen og gjort status for viden og forståelse af emnet. De har samlet det i statusartiklen “Compassionomics: Værdien af compassion i sundhedsvæsenet” som kan læses på hjemmesiden: https://www.maanedsskriftet.dk (kræver login) eller via offentlige biblioteker.

Materiale fra tidligere kollegacaféer

Find det her

Kurser og webinarer

Her kan du se kurser og webinarer omkring compassion

Se kurser og webinarer her

Deltag i kollegacaféen

I Netværk for Compassions kollegacafé kan du, virtuelt via ZOOM, være med skabe og udvikle en langtidsholdbar kultur i sundhedsvæsenet.

Deltag i kollegacaféen her - Passcode 428237

Sidst opdateret: 27.10.2022