Skip to main content
Center for Landdistriktsforskning - CLF

Nordregio Forum 2020: Se Egon Noes keynote om ikke-fungerende boligmarkeder

Den 11. november 2020 var centerleder for Center for Landdistriktsforskning Egon Noe oplægsholder ved Nordregio Forum’s tema om Non-functioning housing markets in the Nordics. Du har nu mulighed for at se hele sessionen, hvor eksperter diskuterer det nordiske boligmarked.

Af Camilla Wissing Mortensen, , 01-12-2020

Nordregio er et internationalt forskningscenter for regional udvikling og planlægning. Under overskriften Housing, Skills and Inclusive planning afholdt forskningscenteret i år tre digitale events, der dykkede ned i nogle af de mest centrale emner på den nordiske agenda.

Ét af disse emner er boligmarkedet i norden, der har undergået væsentlige ændringer, og Nordregio havde derfor sammensat et panel af eksperter og beslutningstagere, der diskuterede og adresserede problemerne på de nordiske boligmarkeder.

Med udgangspunkt i en ny rapport om boligfinansiering i landdistrikterne præsenterede centerleder Egon Noe den nye finansialiseringstese og forklarede, hvordan man får boligmarkedet til at fungere for alle.

Du kan se Egons oplæg herunder:

 

Topfoto: Hampus Per Berndtson 

Om rapporten

  • Egon Noes oplæg ved Nordregio er baseret på rapporten "Boligfinansiering i landdistrikterne".
  • Forskerholdet bag rapporten er Egon Noe, Barbara Fersch og Mille Renée Larsen fra Center for Landdistriktsforskning og Morten Holm Falk fra Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi. 
  • Rapporten er finansieret af Forenet Kredit. 
  • Se interview med Egon Noe og find rapporten via dette link.
Redaktionen afsluttet: 01.12.2020