Skip to main content
Center for Landdistriktsforskning - CLF

Ph.d.-Studerende Eva Mærsk vinder ACCOMPLISSH award

Evas 60 sekunders video pitch omkring hendes forskning gav hende awarden.

"The Impact Award" bliver givet for at fejre videnskabsformidling indenfor forskning med samfundsmæssig indflydelse. 

Prisen er en del af et større projekt om samskabelse og forskningskommunication under Horizon 2020-projektet ACCOMPLISSH under Sustainable Society. For mere information, tjek da www.accomplissh.eu

Konkurrencen gik ud på at alle PhD'er på Groningen Universitet fik lov at formidle deres research på en video på kun 60 sekunder. Videon skulle være både innovativ og engagerende og kunne kommunikere forskningsprojektet til et ikke-akademisk publikum. 


Vinderen af prisen fik mulighed for at deltage i, og præsentere sin forskning på, den afsluttende EU-konference under ACCOMPLISSH co-creACTION i Barcelona i januar 2019. Klik her for at se Evas præsentation fra Barcelona.

Eva Mærsk har selv sat ord på oplevelsen og de muligheder prisen har givet hende: 

"At vinde prisen gjorde at jeg fik mulighed for at komme med til Barcelona sammen med nogle af de dygtigste mennesker indenfor samskabelse mellem forskning, erhvervsliv, det offentlige og civilsamfundet. Forskningsformidling er blot én brik i sammenspillet mellem de forskellige sektorer og jeg fik mulighed for at lære utroligt meget nyt ved at være med som både deltager og oplægsholder."

"Mit PhD-projekt handler i høj grad om at få nye perspektiver og fortællinger på banen i forhold til unge i landdistrikter og deres stedtilknytning og derfor betyder det selvfølgelig meget at vinde den her pris og få endnu flere værktøjer til formidling".

 

Tryk her for mere information omkring ACCOMPLISSH Impact Award 2018
Tryk her for at læse mere om Eva Mærsks deltagelse i ACCOMPLISSH Impact Award

Tryk her for at se Eva Mærsks poster fra Barcelona

Redaktionen afsluttet: 26.02.2019