Skip to main content
Center for Landdistriktsforskning - CLF

Fusilli - Urban Food Planning

Hvad skal der til for at få europæiske byer til at have bæredygtige fødevaresystemer? Det prøver det fireårige Fusilli-projekt at forstå. Sammen med 11 andre byer i Europa er Kolding en del af dette bæredygtighedsprojekt, som gør de udvalgte byer til levende fødevarelaboratorier.

Professor Danielle Wilde om Fusilli i Kolding

  • Video

    "Det, vi spiser, påvirker alt"

    Danielle Wilde er koordinator for den danske del af EU-projektet, der sammen med 11 andre byer forvandler Kolding til levende fødevarelaboratorier. Hør Danielle forklare projektet i denne video. Du afspiller videoen ved at trykke på billedet.

  • Artikel

    "At arbejde med fødevaresystemet er for mig en no-brainer"

    I denne artikel fortæller Danielle Wilde om tankerne og ambitionerne for Fusilli-projektet, og hvor meget mad og fødevarer egentlig betyder for den bæredygtige udvikling.