Skip to main content
Forside

Til frivillige og andre ildsjæle

Vi forsøger i projektet at finde frivillige til deltagelse i lokale workshops, som skal understøtte de mange andre tiltag, som projektet sætter i søen.

Hvad laver man i en lokal workshop?

Som del af en lokal workshop, handler det om at finde frem til gode, konstruktive, udbytterige og strukturelle løsninger, som kan gøre det lettere for børn at bruge deres fritid sammen med hinanden. Ingen kender hvilke muligheder, der findes i nærmiljøet bedre end jer, så I har helt unikke muligheder for at understøtte eller udvikle de helt rigtige tiltag.

Gør det en forskel for børnene?

For at få den nødvendige erfaring, har vi i løbet af 2022 og 2023 afprøvet lokale workshops i 3 forskellige skoledistrikter i Nyborg, Odense og Slagelse. Deltagerne gav bl.a. udtryk for, at de fik øjnene op for helt nye samarbejdsmuligheder, når der blev skabt et fælles lokalt forum. Flere steder har det ført til nye spændende tiltag i lokalsamfundet, som ingen af deltagerne havde forestillet sig, kunne lade sig gøre, inden de trådte ind ad døren.

Vi vil nu finde ud af, om sådanne tiltag bidrager til en reel forskel for børnenes fritidsliv, når projektet evalueres i et stort lodtrækningsforsøg, som kører fra 2023 til 2025.

Ønsker du at være en del af en workshop?

Hvis du på nogen måde er involveret i et af de 9 lokalområder, hvor indsatsen kommer til at køre, og gerne vil deltage i en workshop, kan du sende os en mail.

Hvis du har spørgsmål omkring deltagelse, kan du hurtigt finde svar på vores Q&A side, eller kontakte forskningsteamet på ffritid@sdu.dk

Brainstorming projekt Fælles Fritid

 


Skriv til os!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skriv til os

Kontakt

Institut for Idræt og Biomekanik Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 3448

Sidst opdateret: 22.01.2024