Skip to main content
Organisation

QM flytter

Center for Kvantematematik får ny organisatorisk tilknytning indenfor SDU. Pr. 1. januar 2021 flytter QM til Institut for Matematik og Datalogi (IMADA) ved det Naturvidenskabelige Fakultet. Alle centerets medarbejdere og aktiviteter følger med i flytningen.

Af Jane Jamshidi, , 01-01-0001

Center for Kvantematematik (QM) skifter pr. 1. januar 2021 organisatorisk tilknytning internt på SDU til Institut for Matematik og Datalogi (IMADA) ved det Naturvidenskabelige Fakultet.  

QM har hidtil været tilknyttet Mads Clausen Instituttet ved Det Ingeniørvidenskabelige Fakultet.

 

Jeg er meget glad for at institutleder Martin Svensson og efterfølgende ledelsen af SDU tog godt imod min anmodning om at flytte QM til IMADA. Tilknytningen til IMADA vil sikre de bedste muligheder for centeret både mht. fondsansøgninger, rekrutteringer og undervisning. Vi glæder os meget til at blive en del af IMADA og til at udvikle QM i samarbejde med Martin og IMADA til at blive et verdensberømt elite center indenfor kvantematematik

Jørgen Ellegaard Andersen, Professor, Centerleder og D-IAS Chair

Da QMs centerleder Jørgen Ellegaard Andersen kontaktede mig og spurgte, om jeg ville støtte en flytning af QM til IMADA, sagde jeg ”ja” med det samme. Dette er en stor mulighed for os og vi byder dette nye center dedikeret til kvantematematik hjerteligt velkommen her til IMADA og vi ser frem til at udvikle dette verdenselite initiativ i samarbejde med Jørgen.

Martin Svensson, Institutleder

Alle centerets medarbejdere og alle aktiviteter følger med i flytningen af QM, som foregår både fysisk til nye lokaler ved Institut for Matematik og Datalogi såvel som på organisatorisk plan.

 

Redaktionen afsluttet: