Skip to main content

Pure

SDU har central forskningsregistrering. Det betyder, at SDU-forskeres publikationsoplysninger i videst mulige udstrækning  bliver tilføjet af SDU's interne Pure-kontor ud fra oplysninger fra online databaser. 

Du har stadig pligt til at sørge for, at alt du publicerer under ansættelse ved SDU bliver tilføjet i Pure, så det indgår i SDU’s samlede forskningsdatabase. Det gør du ved  løbende at tjekke nyt indhold, der bliver tilføjet til din Pure-profil og ved at lægge manglende publikationsoplysninger i Pure eller sende dem til Purekontoret på mail puresupport@bib.sdu.dk.

Derudover har du også mulighed for at bruge Pure til at fremvise andre relevante informationer om din forskning og til at gøre din forskning open access.

Purekontoret kan være behjælpelig med at registrere publikationer fra tidligere ansættelse. Kontakt Puresupport for dette.

Hvis I er interesserede i et oplæg eller et kursus om nogle af funktionerne i Pure, herunder oprettelse af CV'er, Open access, redigering af jeres profiler på forskerportalen, kommer vi gerne ud  på jeres institut eller center.

Sidst opdateret: 10.11.2021