Skip to main content
Center for Landdistriktsforskning - CLF
Projektmøde

Digital sundhed på programmet i Portugal

I september var der tværnationalt projektmøde i REACT-projektet, hvor partnerne færdiggjorde den europæiske behovsanalyse og planlagde de næste skridt.

Der stod digital sundhed på programmet, da partnerne i det internationale REACT-projekt i september mødtes på University of Minho i Braga i Portugal.

Formålet var at skabe dybdegående diskussioner af det arbejde, der bliver lavet i hver af de fire deltagende lande – Danmark, Frankrig, Portugal og Holland – og planlægge de fremtidige opgaver i projektet.

Om projektet

REACT har til formål at afhjælpe digital eksklusion i landdistrikterne. I projektet skal en række partnere undersøge, hvordan vi giver ældre og sårbare borgere kompetencerne til at benytte digitale sundhedstilbud.

Læs mere om projektet

På dagene færdiggjorde teamet også den europæiske behovsanalyse, hvor den første del inkluderer en behovsanalyse blandt de fagprofessionelle, der er involveret i e-sundhed på lokalt eller regionalt niveau. Partnerne arbejder nu på en rapport baseret på behovsanalysen, som snart vil blive offentliggjort.

Turen stod samtidig på en introduktion til to nye teammedlemmer af projektet: Matteo Olivo, der skal arbejde i det franske team, og Beate Langer, som skal supplere det danske team.

Tak til Teresa Vilaça og det portugisiske team for en fremragende og lærerig tur og den varme velkomst!

Projektmedlemmer
Kontakt

Barbara Fersch er sociolog og projektleder på projektet.

Kontakt

Redaktionen afsluttet: 02.10.2023