Skip to main content
FLASH

World Liver Day 2024

Igen i år fejrer organisationer verden over World Liver Day for at sætte fokus på de alvorlige, internationale udfordringer med leversygdomme. FLASH sætter fokus på denne dag gennem en informationskampagne på de sociale medier.

Det startede som en national kampagne i Indien, og nu har det spredt sig til resten af verdenen. D. 19. April er det World Liver Health Day, og igen i år deler organisationer verden over viden om leversygdomme, og hvordan man kan undgå dem.
Blandt deltagerne er også FLASH, der i år har valgt at sprede informationskampagnen på centerets profiler på henholdsvis Facebook og LinkedIn. 
Ifølge centerleder, Aleksander Krag, er den en vigtig dag for centeret at markere, da forskerne i FLASH kan være med til at gøre en vigtig forskel.
"Leversygdomme er ansvarlige for 2 millioner dødsfald på verdensplan og 300.000 dødsfald i Europa om året. I FLASH brænder vi for det her område, fordi vi ved, vi kan gøre en forskel for disse mennesker, som enten lever med en leversygdom eller som er i risiko for det,"
forklarer Aleksander Krag og fortsætter:
"Alle medarbejdere bruger derfor denne lejlighed til at fortælle befolkningen, kolleger og forhåbentlig også beslutningstagere om vigtigheden af at sikre forebyggelse og behandling af leversygdomme."
Du kan lære mere på https://worldliverday.org/ og på vores profiler på Facebook, X og LinkedIn, hvor vi løbende vil dele viden om leversygdomme og gode råd til forebyggelse. Step up for liver health
 
Redaktionen afsluttet: 19.04.2024