Skip to main content
FLASH

FLASH deltog i SDU Research week 2023

Johanne Krag Hansen og Julie Tellerup Hansen holdt oplæg om ”hvordan sikrer vi, at vi forsker for patienterne og at patienterne er ”for” forskning?”. Katrine Prier Lindvig og Katrine Tholstrup Bech holdt oplægget ”Fra kliniske data til forbedrede patientforløb: anvendelsen af en kvantematematisk model”.

Under årets research week på SUND, havde FLASH et par oplæg. 
Johanne Kragh Hansen og Julie Tellerup Hansen fortalte bl.a. om ”hvordan sikrer vi, at vi forsker for patienterne og at patienterne er ”for” forskning?” oplægget handlede om at, patienter og pårørende interesserer sig for forskning der vedrører dem. De besidder en vigtig viden som kan spore os ind på nye og relevante forskningsområder, der kan øge kvaliteten af den kliniske forskning. FLASH har længe haft fokus på at etablere et stærkt forskningsfællesskab og inviterer til et oplæg om processen for at nå der til.

Katrine Prier Lindvig og Katrine Tholstrup Bech, holdt oplægget, ”Fra kliniske data til forbedrede patientforløb: anvendelsen af en kvantematematisk model” Her fortalte de om et vores projekter.
 Q-Liver er et forskningsprojekt, hvor allerede eksisterende data anvendes til at udvikle et AI-baseret værktøj til brug som beslutningsstøtte i overgangen mellem primær og sekundær sektor. Formålet er at effektivisere og kvalificere forløbet for de patienter, der henvises til leverklinikken på mistanke om fedtleversygdom.

 
Redaktionen afsluttet: 10.01.2024