Skip to main content
Center for Køn og Diversitet
STILLINGSOPSLAG

Post doc i Endocrine Economies (genopslag)

Ved Institut for Kulturvidenskaber (IKV), Det Humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense opslås en stilling som post doc i 24 måneder til besættelse 1. maj 2023 eller snarest muligt derefter.

Stillingen er tilknyttet forskningsprojektet Endocrine Economies (se https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/ikv/forskning/forskningsprojekter/kulturstudier/endocrine_economies), som er finansieret af Veluxfondens kernegruppegruppeprogram og tilknyttet Center for Køn og Diversitet (https://www.sdu.dk/da/forskning/c_koed). Information om Institut for Kulturvidenskaber findes på http://www.sdu.dk/ikv

Stillingsindhold
I projektet ”Endocrine Economies. The Cultural Politics of Hormones” indgår en post doc-stilling som skal varetage en arbejdspakke, der består i tværmediale analyser af hormoner i aktuelle debatter om "andropause" og undersøge, hvordan effekter af hormonbehandling i form af sociale normer og kulturelle forestillinger opstår, cirkulerer og materialiserer sig i dansk populær- og forbrugskultur, i officielle sundhedskampagner samt på sociale medier.

Se hele stillingsopslaget og søg stillingen her.

Redaktionen afsluttet: 24.11.2022