Formiddag: Plusbolle
|
||
Delelement |
Ingredienser |
Allergener |
Bolle |
Gær, vand, hvedemel, biga, salt. Muligvis: Ølandshvedemel, rugmel, maltekstrakt, hørfrø, quinoa |
Gluten |
Frokost: Rugbrød m. makrel i tomat og grøntsagskarry
|
||
Delelement |
Ingredienser |
Allergener |
Rugbrød |
Rugbrød m. hørfrø |
Gluten |
Makrel i tomat |
Makrel i tomat |
Fisk |
Grøntsagskarry |
Selleri, æble, yoghurt, mayonnaise, koriander, spidskommen, sennepsfrø, gurkemeje, cayennepeber, nelliker, kanel, fennikelfrø, muskatnød, paprika, stødt ingefær, salt, peber |
Æg, mælk, selleri, sennep |
Tzatziki |
Agurk, yoghurt, hvidløg, citron, salt, peber |
Mælk |
Mayonnaise |
Æggeblommer, dijon sennep, æblecider eddike, rapsolie, salt |
Æg, sennep |
Blomkål |
Blomkål |
|