Skip to main content
International Business & Entrepreneurship

International Business & Entrepreneurship

IBE

International Business & Entrepreneurship

IBE's forskning sætter fokus på spirende markeders dynamikker og industri 4.0 effekter i kerne forskningsområder af internationalt business og internationalt entrepreneurship med speciel interesse i SME og nye internationale forretninger. Agendaen for denne forskning er blevet presset igennem internationalt positionering og samarbejde med andre etablerede forskningsgrupper - primært i Skandinavien.

Målet for forskningsenheden er at biddrage til i forøget forståelse af

  • Internationaliseringen af SME'er og nye forretninger
  • Internationaliseringspotentialet i forbindelse med novel teknologier
  • Spirende markeders dynamikker - Specielt, internationaliseringspotentialet for SME'er og nye forretning i relation til novel teknologier i denne markedskontekst

Derfor involverer IBE's forskning studier i fremkomsten væksten af firmaer på alsidige internationale markeder og giver indsigt i organisationers marketing og strategiske aktiviteter indefra firmaet, og i samspil med andre aktører.

 

The Fourteenth McGill International Entrepreneurship Conference
I september 2011 var forskningsenheden vært for The Fourteenth McGill International Entrepreneurship Conference. Det betød, at knap 90 af verdens førende forskere inden for International Entrepreneurship var samlet i Odense i 3 dage. I 2014 gennemførte enheden en lignende konference med deltagelse af knap 60 forskere.

Læs mere om forskningsenheden på vores engelske hjemmeside.

Sidst opdateret: 08.01.2021