Skip to main content
ReThinking Food

Det nuværende globale fødevaresystem berører alle 17 af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling og belaster samtidig alle ni globale grænser for sikker menneskelig beboelse. Som forbruger har du mulighed for at medvirke til at transformere fødevaresystemet ved at vælge, hvad du spiser. Dine valg kan medføre en stigning eller et fald i tilgængeligheden af produkter. Men denne transformation sker ikke fra den ene dag til den anden og kan heller ikke drives af enkelte individer. Brede, praktiske løsninger er derfor essentielle. Store ændringer starter dog altid med ét enkelt skridt.

 

ReThinking Food benytter WWF og Knorr Future 50 Foods Report som udgangspunkt for at undersøge borgernes engagement i forhold til rådgivning om mad og bæredygtighed. For at sikre udbytte for både forskere og samfundet spørger vi:

—Hvad kræves der for, at rapporten kan medføre ændringer i praksis?

—Hvordan kan borgerne ændre deres mad- og spisevaner? 


Projektet varer tre måneder. Her samarbejder folk fra hele Danmark for at skabe større viden og forståelse omkring, hvordan internationale bæredygtighedsråd kan forandre vores madlavnings- og spisevaner – til glæde for os selv,  vores familier, vores husstande og for samfundet. Kom og vær med!

Vores anden forskning

Error while rendering view [Big CTA Button]. Please, make sure the rendering is configured properly or contact your administrator.