Skip to main content
SOC
Event

Vær med: Sammen skaber vi verdens første verdensmålspark

Hvordan kan vi arbejde med at gøre de 17 verdensmål nærværende i vores hverdag? Det er det centrale spørgsmål på verdensmålsdagen i Anneberg Kulturpark, hvor borgere, kunstnere, praktikere og forskere skal finde vejen sammen. 17 forskere på tværs af SDU giver deres input, og alle er velkomne.

17 Goals on My Mind

Det er navnet på verdens første verdensmålspark. Den har været på tegnebrættet i to år, og 17 samtidskunstnere har udarbejdet skitser til en kunstnerisk fortolkning af et verdensmål. Nu skal skulpturerne skabes, og de 17 kunstnere inviterer borgerne til at være med.

På dagen kan du møde kunstnerne og høre om deres måde at arbejde med at gøre de 17 verdensmål nærværende i hverdagen – og hvordan de vil inddrage borgerne i udførelsen af værkerne.

Mød vores forskere

SDU er repræsenteret i alle 17 samtaler, og tre forskere fra Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi og Center for Landdistriktsforskning deltager i eventet.

Mød landdistriktsforsker og medarrangør af eventet Pia Heike Johansen, professor i miljø- og ressourceøkonomi Brooks Kaiser og landdistriktsforsker Annette Aagaard Thuesen. 

Du har også mulighed for at deltage i en eller flere af 17 samtaler mellem en kunstner, en forsker og en praktiker om, hvordan man fortolker og forandrer et specifikt verdensmål lokalt.

 

Syddansk Universitet er repræsenteret i alle samtalerne, og vi glæder os til at diskutere verdensmålene, som er en central del af SDU’s uddannelser og forskning.

 

Programmet

Eventet foregår den 27. juni, kl. 10-17 i Anneberg Kulturpark, 

Annebergparken 28, 4500 Nyk. Sj.

 

Se programmet og læs mere om eventet på 17 goals on my minds hjemmeside

 

Topfoto: https://www.verdensmaalene.dk/kommunikationsmateriale

Om eventet

Eventen er arrangeret af 17 Goals on My Mind og er startskuddet til realisering af en verdensmålsskulpturfolkepark.

Læs mere på 17 Goals on My Minds hjemmeside

Editing was completed: 17.06.2021