Skip to main content
Årsmøde 2017

Dansk Selskab for Sundhedsøkonomi

Den 19. september afholdes det 4. årsmøde i Dansk Selskab for Sundhedsøkonomi (DSSØ). Årsmødet arrangeres af COHERE, Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi, Syddansk Universitet.

Formålet med etableringen af DSSØ er at fremme viden om og indsigt i sundhedsøkonomiske problemstillinger, som er relevante for det danske sundhedsvæsen i såvel administrative og politiske som videnskabelige sammenhænge. DSSØ skal skabe et netværk af og et inspirationsforum for alle med interesse i anvendelsen af økonomisk teori og metode i sundhedsvæsenet. Gennem årlige møder er det hensigten at skabe kontakt mellem personer, som beskæftiger sig med sundhedsøkonomi i forsknings- og analysemiljøer, staten, regioner, kommuner og private virksomheder.

Årsmødet er henvendt til alle med interesse i anvendt sundhedsøkonomi, og mødets program kommer til at bestå af præsentationer og diskussioner af metoder, videnskabelige resultater og problemstillinger vedrørende sundhedsøkonomi og -politik med relevans for det danske sundhedsvæsen. Årsmødet vil som udgangspunkt være på dansk, men oplæg kan også være på engelsk.

Sted:  Syddansk Universitet
Lokale: O100

Sidst opdateret: 19.07.2022