Skip to main content
DA / EN




Festmiddag

18.30-20.00


Årets menu

Tallerkenservering:

  • Koldrøget laks - misocreme – karse
  • Tærte – tomat - peberfrugt – mozzarella
  • Rejer – grøn karry – frissésalat
  • Fiskerilette – græskar – soya/ingefær
  • Kylling – svampe – friteret brød
  • 2 slags oste – syltet hyben
  • Æblekage – makron – chokolade – flødeskum

Fadservering:

  • Kartoffelsalat – rødløg – solsikkekerner – pesto
  • Hummus m. sprøde tortillas
  • Udvalg af bagerens brød

Vegansk menu

Tallerkenservering:

  • Marinerede gulerødder - misocreme – karse
  • Tærte – tomat - peberfrugt
  • Kikærterbøf – grøn karry - frissésalat
  • Bagt græskar – soya/ingefær - kerner
  • Selleri – svampe – friteret brød
  • Grillet vegansk ost – syltet hyben
  • Æblekage – makron – chokolade

Fadservering:

  • Kartoffelsalat – rødløg – solsikkekerner – pesto
  • Hummus m. sprøde tortillas
  • Udvalg af bagerens brød

Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer, samt gluten- og laktoseintolerante.

Ønsker du den veganske menu, skal denne bestilles via aarsfest@sdu.dk senest den 8. oktober kl. 12. Oplys navn og bordnummer ved bestilling.






Studerende til gallamiddag, SDU's årsfest