Festmiddag
18.30-20.00
Årets menu
Tallerkenservering:
- Koldrøget laks - misocreme – karse
- Tærte – tomat - peberfrugt – mozzarella
- Rejer – grøn karry – frissésalat
- Fiskerilette – græskar – soya/ingefær
- Kylling – svampe – friteret brød
- 2 slags oste – syltet hyben
- Æblekage – makron – chokolade – flødeskum
Fadservering:
- Kartoffelsalat – rødløg – solsikkekerner – pesto
- Hummus m. sprøde tortillas
- Udvalg af bagerens brød
Vegansk menu
Tallerkenservering:
- Marinerede gulerødder - misocreme – karse
- Tærte – tomat - peberfrugt
- Kikærterbøf – grøn karry - frissésalat
- Bagt græskar – soya/ingefær - kerner
- Selleri – svampe – friteret brød
- Grillet vegansk ost – syltet hyben
- Æblekage – makron – chokolade
Fadservering:
- Kartoffelsalat – rødløg – solsikkekerner – pesto
- Hummus m. sprøde tortillas
- Udvalg af bagerens brød
Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer, samt gluten- og laktoseintolerante.
Ønsker du den veganske menu, skal denne bestilles via aarsfest@sdu.dk senest den 8. oktober kl. 12. Oplys navn og bordnummer ved bestilling.
