Skip to main content

De stærke chilier

Chili er et af verdens mest udbredte krydderier. Hverken det sydamerikanske eller det asiatiske køkken ville være det samme uden. Men chilier kan også bruges i smertebehandling og i peberspray.

Hvad er det i chilierne, der giver den stærke smag? Og hvordan måler vi det? Hvad sker der i kroppen, når vi spiser dem? Det får I svar på i dette oplæg. 

Læringsmål

Biosyntese af naturstoffer

Smag

Kromatografisk analyse

Nerveledning og smerte

Kontakt

For mere information kontakt os på tlf./mail

6550 7444 / brobygning@tek.sdu.dk

Tilbudstype Forelæsning
Hvor SDU Odense eller dit gymnasium
Varighed 1 time
Pris Oplæg i Region Syddanmark hos jer er gratis, udenfor pålægges transportgodtgørelse. Oplæg hos os kræver egne transportudgifter.

Sidst opdateret: 28.02.2024