Skip to main content

Afghanistans historie og fredsprocessen

When: Tuesday, April 2, 2019 at 13:00 - 14:15
Where: U81

Dagens oplægsholder kommer til at være Sten Rynning, som er ekspert i Afghanistan, samt professor ved Institut for Statskundskab og leder for Center For War Studies på Syddansk Universitet i Odense. Sten Rynning vil fortælle om fredsprocessen i Afghanistan, og hvad udfaldet af denne har været indtil nu, samt hvordan det har påvirket den afghanske befolkning i landet. Efter oplægget vil der være rig mulighed for at stille ham spørgsmål.

Oplægget finder sted i lokale U81 fra 13.00 til 14.15. Arrangementet er gratis, men der er begrænset pladser, så sørg for at tilmelde jer via linket: http://tinyurl.com/y5doalnh

________________________________________________________________________________________


From Street to School er en velgørende organisation, som arbejder på at mindske børnearbejde i Afghanistan ved at give dem adgang til uddannelse. 40% af afghanske børn går ikke i skole. 600.000 af disse børn anslås til at være gadebørn uden en reel mulighed for at komme i skole. Hvis du vil være med til at sikre disse børn en lysere fremtid, kan du læse mere om vores projekt på vores Facebook-side.