Skip to main content

SDU's arbejde med Verdensmålene

SDU ønsker at arbejde med alle FN's 17 Verdensmål. Her på siden kan du se, hvordan forskere, studerende og ansatte hver især arbejder med Verdensmålene.

I februar 2022 påbegyndte artikelserien SDU's arbejde med Verdensmålene, der månedligt dykkede ned i et af Verdensmålene. I artikelserien er vi gået kronologisk til værks, og har talt med i alt 21 forskere og medarbejdere fra Syddansk Universitet, som på hver sin vis arbejder (u)bevidst med FN's 17 Verdensmål.

Artikelserien opstod i forlængelse af, at SDU's bestyrels i 2019 vedtog at Verdensmålene skulle være omdrejningspunktet for universitetets videre bæredygtige udvikling. Artiklerne udkom på både sdu.dk og mitsdu.dk, men er nu samlet til et hæfte, der ikke blot indeholder hver enkelt artikel, men også en introduktion til hvert Verdensmål.

Et stort tak skal lyde til alle forskere og medarbejdere på SDU, der har bidraget til ikke blot artikelserien - men først og fremmest den grønne omstilling og forskning på universitetet.

 

SDU's arbejde med Verdensmålene

Klik her for at åbne det samlede hæfte, der fortæller om forskeres og medarbejderes (u)bevidste arbejde, som relaterer sig til FN's 17 Verdensmål, her.

SDU's arbejde med Verdensmålene

Sidst opdateret: 13.09.2023