Skip to main content

SDU's Klimaambassadører

Her på siden kan du se, hvordan du bliver en af SDU's Klimaambassadører og hvad det indebærer. Der er nu åbnet for tilmelding til medarbejderkurset d. 18. til 19. august. Information er også at finde på denne side.

SDU’s campusser har dagligt en stor gennemstrømning af studerende, ansatte og gæster. Uden involvering af disse grupper vil det blive vanskeligt at indfri målsætningen om en 57% reduktion af drivhusgasudledningen i 2030. SDU vil derfor i løbet af 2022 lancere en uddannelse og et netværk for ansatte på SDU, der ønsker at bidrage til realisering af klimaplanen gennem lokale og konkrete indsatser. 

Medarbejderkursus

D. 18. til 19. august holder vi et medarbejderkursus, der har til formål at styrke deltagernes kompetencer inden for den grønne omstilling. Medarbejderkurset er for alle medarbejdere og ledere på SDU, der alle kan ansøge om at blive Klimaambassadør. 

På kurset får du som deltager særligt kendskab til Klimaplanen på SDU og de igangværende projekter på tværs af organisationen og i særlige afdelinger. Derudover får du kompetencer inden for tilrettelæggelsen og faciliteringen af grønne omstillingsprojekter, adfærdsdesign og forandringsprocesser i relation til den grønne omstilling. Foruden disse lærer du at fortælle de grønne succeshistorier på en konstruktiv og motiverende måde og får mulighed for aktivt at deltage i netværksaktiviteter omkring den grønne omstilling på SDU.

Deadline for tilmelding af d. 23. juni og det er gratis at deltage. Vi sørger for klimavenlig forplejning bestilt lokalt fra vores faste leverandør.

Ønsker du at vide mere om kurset samt se, hvorhenne du skal tilmelde dig, så følg nedenstående.

Tilmeld dig medarbejderkursus her

Sidst opdateret: 08.05.2022