Skip to main content

Bæredygtighedsrapport

Efter bestyrelsen på Syddansk Universitet gjorde FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling til omdrejningspunkt for den fortsatte udvikling af universitetet, er det vigtigt at gøre status over det arbejde, der efterfølgende er fundet sted. Dette kan du læse om i SDU's Bæredygtighedsrapport.

I juni 2019 besluttede bestyrelsen at gøre FN's 17 Verdensmål til omdrejningspunktet for den videre bæredygtige udvikling på Syddansk Universitet. Bæredygtighed er således en del af universitetets forskning, innovation, uddannelser og daglige drift.

Når man beslutter sig for at gøre bæredygtighed til omdrejningspunktet, er det vigtigt også at følge op på det arbejde, der er foretaget på området. Derfor har vi arbejdet på Bæredygtighedsrapporten. På nuværende tidspunkt eksisterer der udelukkende en rapport, der giver en kort status over arbejdet i 2019-2020. I juni 2022 vil en rapport for arbejdet i 2021 blive udgivet her på siden.

Bæredygtighedsrapport for 2019-2020 (Engelsk version)

Nyhedsartikel

Her kan du læse den nyhedsartikel, der blev udgivet i forbindelse med publiceringen af Bæredygtigshedsrapporten for 2019-2020.

Bæredygtighedsrapport

Sidst opdateret: 05.05.2022