Vores Verdensmål - program

• 11.01.2021

Vejen til en bæredygtig svinekødsproduktion

Fødevareproduktion er i dag en kompleks størrelse og nogle gange kan det være svært at gennemskue, hvad der er det mest bæredygtige valg.

• 05.11.2020

Kan universiteterne gøre andet og mere end bare at levere fakta?

EU har aldrig haft flere midler til at støtte forskning, der forholder sig til Verdensmålenes udfordringer end nu. Søger vi nok af dem i Danmark, og hvad skal universiteterne undgå? Hør embedsmanden Hans Bruyninckx, administrerende direktør for Det Europæiske Miljøagentur og prorektor Sebastian Mernild diskutere universiteternes rolle i en bæredygtig udvikling af Europa. Dialogen modereres af videnskabsjournalist Peter Hyldgård.

• 05.11.2020

A Plan for Solving Climate Change

Paneldebat den 24. november med klimaaktivisten Solomon Goldstein-Rose samt prorektor og professor i klimaforandringer Sebastian H. Mernild, professor mso Kristin B. Munksgaard og lektor Stig Børsen Hansen fra SDU. Paneldebatten starter kl. 14:00. Se det fulde program her.