Skip to main content

Vær med til at gøre SDU mere bæredygtig

Hvis du som forsker eller studerende vil være med til at gøre SDU mere bæredygtig, har du mulighed for at bruge SDU til at udvikle og afprøve bæredygtige løsninger. 

SDU stiller nemlig bygninger, faciliteter, udstyr og (forbrugs)data til rådighed for studerende, undervisere og forskere, der vil udvikle og afprøve bæredygtige løsninger i forbindelse forsknings- og/eller formelle eller uformelle læringsaktiviteter.

Idéer til løsninger kan komme fra studerende i forbindelse med opgaver på studiet eller fra forhold, som undrer de studerende i deres daglige gang på campus. Idéer kan også komme fra ansatte i forbindelse med deres daglige arbejdsopgaver eller fra forskere i forbindelse med deres forskning.

Hvis du som forsker eller underviser ønsker at anvende SDU’s bygninger, udearealer, faciliteter, udstyr og (forbrugs)data til at udvikle og afprøve bæredygtige løsninger i forbindelse med forsknings- eller undervisningsaktiviteter, skal du henvende dig til Teknisk Service.

Kontakt Teknisk Service

Hvis du som studerende ønsker at anvende SDU’s bygninger, udearealer, faciliteter, udstyr og (for-brugs)data til at udvikle og afprøve bæredygtige løsninger, så kan du kontakte Klimadriften på SDU.

For studerende gælder, at arbejdet som udgangspunkt skal være en del af en læringsaktivitet (opgave eller projekt) aftalt med en underviser.

Går du rundt med en god idé til noget, som vi kan gøre mere bæredygtigt, så hører vi også meget gerne fra dig. Har du et forslag til en bæredygtighedsindsats, så tøv ikke med at kontakte Klimadriften.

 

Kontakt Klimadriften

Sidst opdateret: 18.10.2023