Introduktion til uddannelsen

Kan du lide at skrive? Vil du gerne blive bedre? Er du parat til at kaste dig ud både skønlitteratur og faglitteratur? Så er skrivekunst et godt valg for dig!

Hvis du går med en forfatter i maven, eller satser på at blive en god formidler af dit fag, vil du på tilvalget kunne udvikle dine færdigheder og finde ud af, hvad der er din yndlingsgenre.

Skrivekunst har tekstproduktion på dansk sprog som sit kerneområde, og både skønlitteratur og faglitteratur er fast en del af vores workshops.

Vi arbejder ud fra det princip, at alle har udbytte af at prøve forskellige genrer; men vi lægger også vægt på, at du selv vælger den genre, du vil koncentrere sig om. Det kan være alt fra kortprosa, fortællinger, selvbiografi, sangtekster, børnelitteratur og anmeldelser til essays, fagprosa og kulturkritik.

De studerende siger ofte, at de er blevet meget bedre både til at læse og til at skrive alle slags tekster. På alle fag bruges de studerendes egne tekster i undervisningen.

Professionelle forfattere i undervisningen
Forfattere og professionelle skribenter varetager en del af undervisningen og sørger for, at man får prøvet mange skriveaktiviteter og øvelser.