Skip to main content

Dit studievalg

På filosofistudiet ved SDU er det hele nært, levende og overskueligt.

Underviserne tager sig tid til at diskutere med de studerende og med hinanden. Du kan nemt få hjælp til faglige og praktiske spørgsmål.

Som studerende bliver du hurtigt del af et inspirerende miljø hvor det faglige og sociale går hånd i hånd.

 

Hvor man på andre universiteter gerne dyrker en bestemt form for filosofi, vil du på SDU opleve at de forskellige filosofiske retninger bliver behandlet ligeværdigt – og at de ikke bliver behandlet som museumsgenstande, men anvendt og sat i spil med hinanden.

 

Du vil kunne få din lyst styret hvad enten du interesserer dig for hvordan verden hænger sammen, for aktuelle spørgsmål om værdier og samfund eller for ideernes historie og virkninger. Under alle omstændigheder får du et usædvanligt solidt grundlag.

 

På SDU  går vi mindre op i modestrømninger. Du får et grundigt kendskab til de centrale tekster og teorier, og undervisning hvor man tager sig tid til at gå i dybden. Du kan få hjælp til at arbejde med filosofi på forskellige sprog og fra forskellige kulturkredse.

 

Samtidig sætter vi fra starten fokus på at filosofi kan bruges til mange forskellige ting, og hjælper dig med at udvikle dine særlige interesser.

Sidst opdateret: 26.02.2018