Studiepraktik på SDU i Sønderborg den 23.-24. oktober

SDU i Sønderborg byder velkommen til Studiepraktik onsdag den 23. oktober og torsdag den 24. oktober.
Her kan du blandt andet få informationer om de forskellige bachelorstudier indenfor teknik og samfundsvidenskab. Du kan også møde undervisere, som vil introducere dig til de forskellige fag, samt studerende der har deres daglige gang på universitetet.


Tilmelding – og meget mere info!
På studiepraktik.nu kan du finde information om, hvilke uddannelser der tilbyder Studiepraktik og tilmelde dig Studiepraktik, Afterstudy, spisning og overnatning. Hold øje med programmet, og tilmeld dig på studiepraktik.nu .


Afterstudy
På SDU i Sønderborg er der Afterstudy. Her har du mulighed for at møde SDU´s studerende, samt opleve Sønderborg og studielivet sammen med de andre studiepraktikanter. Afterstudy foregår onsdag, og kan kombineres med gratis overnatning og aftensmad. Du kan tilmelde dig Afterstudy og overnatning på studiepraktik.nu.


Overnatning i Sønderborg

I forbindelse med din studiepraktik på SDU, har du mulighed for at overnatte i Sønderborg, både fra tirsdag den 22. oktober til torsdag den 24. oktober eller fra onsdag den 23. oktober til torsdag d. 24. oktober. Du kommer til at overnatte på vandrehjem sammen med de andre studiepraktikanter. Overnatningen er gratis og inkluderer aftensmad onsdag samt morgenmad og frokost torsdag. 


Find vej til SDU i Sønderborg

Du finder SDU i Sønderborg på adressen: Alsion 1, 6400 Sønderborg. 

Se rutevejledningen her: Rutevejledning, SDU Sønderborg
Kommer du med bus eller tog,kan du gå over til universitetet, som ligger direkte overfor bus-/togstationen. Sydtrafiks køreplaner for Sønderborg Kommune findes her: Sydtrafik Sønderborg
Kommer du i bil, kan du parkere lige ved Campus, og det er ikke nødvendigt med P-kort.

 

Spørg os og få vejledning

Har du spørgsmål til studiepraktikdagene, studievalg og lignende, er du velkommen til at kontakte Studieservice i Sønderborg på tlf. 65 50 11 02 eller mail  sdu-soenderborg@sdu.dk

 

Vi glæder os til at se dig som studerende på SDU i Sønderborg.