Kom i Studiepraktik i uge 43 og oplev studielivet på SDU

Studiepraktik er et tilbud til dig, som går med tanker om at søge ind på universitetet, og ønsker en fornemmelse af, hvad det vil sige at studere på SDU. Praktikken afholdes i uge 43 på SDU i Esbjerg, Kolding, Odense, Slagelse og Sønderborg.

 

Hvad er Studiepraktik? 

I praktikken får du en forsmag på, hvordan det er at studere på SDU - både fagligt og socialt.  
Du bliver introduceret til én af  SDU’s uddannelser (se mulighederne på studiepraktik.nu), og møder de studerende, som kan fortælle dig om hverdagen på SDU. Samtidig vil du opleve universitetets auditorier, læsesale, biblioteker, kantiner, IT-faciliteter, studielivszoner og meget andet.
 

Sådan søger du en af de attraktive praktikpladser 

Du kan søge om at komme i Studiepraktik hvis: 

  • Du er i gang med sidste år på en gymnasial uddannelse, dvs. at du går i 3.g eller 2.hf eller allerede har afsluttet gymnasiet. 
  • Du er i gang med, eller allerede har afsluttet en erhvervsuddannelse, som giver adgang til en videregående uddannelse. 

Der er et begrænset antal pladser på Studiepraktik, og udvælgelsen sker ved lodtrækning. Du kan søge om  én af de attraktive pladser på studiepraktik.nu fra september 2020. Det er også her, du bekræfter din plads, samt tilmelder dig SDU’s Ekstra tilbud (overnatning og Afterstudy).  


Læs mere om studiepraktik HER!

 
Ekstra tilbud ved Studiepraktik på SDU

  • Afterstudy - foregår onsdag efter din praktik, og er et hyggeligt arrangement, hvor du kan deltage i oplæg, rundvisninger, snakke om studieliv og meget mere.
    Hvis du tildeles en praktikplads, kan du se det fulde program for Afterstudy, når du bekræfter din studiepraktikplads.  
    (tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet)
  • Gratis frokost
    (kræver ikke tilmelding) Vil du vide mere? 

Hvis du har spørgsmål om Studiepraktik på SDU, er du velkommen til at kontakte os på studiepraktik@sdu.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!