Nyt i Syddansk Elite

• 18.12.2020

Håndboldtalentet med fart på

Team Esbjerg-talentet Elma Halilcevic er en ung kvinde med fart over feltet. Den lynhurtige fløjspiller har nemlig ikke kun travlt med at passe håndboldkarrieren og bygge videre på det store talent, der allerede gav hende ligadebut for storholdet som 17-årig. Ved siden af læser hun erhvervsøkonomi på SDU i Esbjerg og drømmer om en fremtidig civilkarriere som revisor.

• 11.05.2020

Atleter skruer op for studierne under corona-krisen

Mens eliteidrætten er hårdt ramt af corona-situationen, benytter flere atleter den ufrivillige pause til at fokusere på deres studier.

• 04.05.2020

Studier og elitesport kombineres på SDU

SDU har mange års erfaring med at hjælpe elitesportsudøvere, som gerne vil tage en universitetsuddannelse ved siden af deres sportskarriere. Forklaringen hedder Syddansk Elite.

• 29.04.2020

Det politiske sportstalent der ville være jurist

Emilie Aalestrup er 21 år, og har allerede været i elitesport i otte år. Hun spiller badminton på højt plan, men med de konservative værdier i blodet ved hun også, at det er karnov og ikke ketsjeren, der giver brød på bordet.