Studiepraktik på SDU i Slagelse den 23.-24. oktober

SDU Slagelse byder velkommen til Studiepraktik onsdag den 23. oktober og torsdag den 24. oktober. Her kan du blandt andet få informationer om de forskellige bachelorstudier indenfor humaniora og samfundsvidenskab.
Du kan også møde undervisere, som vil introducere dig til de forskellige fag, samt studerende, der har deres daglige gang på universitetet. 
Du kommer både til at deltage i den undervisning, som er planlagt for de universitetsstuderende, så du prøver både forelæsnings-formen og øvelses-undervisning.

Tilmelding – og meget mere info!
På studiepraktik.nu kan du finde information om, hvilke uddannelser der tilbyder Studiepraktik samt tilmelde dig Studiepraktik, Afterstudy, spisning og overnatning. Hold øje med programmet, og tilmeld dig på studiepraktik.nu

Afterstudy
På SDU i Slagelse holder vi Afterstudy o
nsdag den 23. oktober kl. 15.30-20.00. Her får du mulighed for at møde de andre studiepraktikanter og snakke med de studerende på SDU i Slagelse. Afterstudy er først og fremmest uformelt og socialt samvær, hvor vi evt. spiller brætspil, holder konkurrencer og spiser pizza i SDU's studenterbar ’Kutteren’. Tilmelding til Afterstudy foregår på studiepraktik.nu.

Overnatning i Slagelse
I forbindelse med din studiepraktik på SDU Slagelse, har du mulighed for at overnatte på Hotel Only Sleep, Trafikcenter Allé 2, 4200 Slagelse.
Her kommer du til at overnatte sammen med andre studiepraktikanter. Overnatningen er gratis og inkluderer morgenmad. 
Du kan nemt tage en bus fra SDU Slagelse og til hotellet. Det tager ca. 15 minutter. Du kan tilmelde dig overnatning på studiepraktik.nu. 

Spørg os og få vejledning
Har du spørgsmål til studiepraktikdagene, studievalg og  lignende, er du velkommen til at kontakte Studieservice i Slagelse på tlf. 65 50 11 14 eller sende os en mail på studieservice-sl@sdu.dk

 Vi glæder os til at møde dig.