Studiepraktik på SDU i Odense den 23.-24. oktober

Når du ankommer til SDU i Odense enten tirsdag d. 22. oktober eller onsdag d. 23. oktober, bliver du mødt af SDU's guider. Vi tager imod dig ved universitetets indgange tirsdag aften fra kl. 19-22 og onsdag morgen fra kl. 7.30-10.30. Du skal bare spørge guiderne, som står klar til at vise dig vej til lokalet, hvor du skal møde op. 

Overnatning på SDU i Odense
Du har mulighed for at overnatte fra tirsdag den 22. oktober til torsdag den 24. oktober, eller fra onsdag den 23. oktober til torsdag den 24. oktober. Overnatning er gratis, men det kræver, at du tilmelder dig på studiepraktik.nu. Læs mere om, hvordan overnatning foregår på SDU i Odense
OBS! Vi serverer ikke aftensmad om tirsdagen den 22.oktober, og vi har heller ikke planlagt aktiviteter.

Tilmeld dig onsdagens Afterstudy 
Onsdag aften holder vi Afterstudy på SDU i Odense. Du kan kombinere Afterstudy med gratis aftensmad og gratis overnatning.  Se det fulde program for Afterstudy i Odense og læs mere om overnatning. Du tilmelder dig Afterstudy og overnatning på studiepraktik.nu.

Find vej rundt på campus
Har du svært ved at finde rundt, kan du downloade SDU Maps i din App Store eller se mere om SDU Maps.

Spørg os og få vejledning 

Hvis du får brug for hjælp i praktikdagene, står vi klar til at hjælpe dig på Studiepraktik-standen onsdag og torsdag fra kl. 7.30–15.30. Du kan tale med vejlederne fra Optagelsen i Studieservice, hvis du:

  • Er i tvivl om den uddannelse, du besøger, er den rigtige for dig 
  • Har brug for afklaring af dit studievalg
  • Har spørgsmål til optagelsen på den uddannelse, du besøger

Vi kan hjælpe dig med svar på dine spørgsmål om optagelse i kvote 1 og 2, men også med vejledning om valg af uddannelse. Du finder Studiepraktik-standen på Campustorvet.

Vi glæder os til at møde dig!

Afterstudy og overnatning på SDU i Odense

I Studiepraktikken kan du kan deltage i Afterstudy, hvor du kan høre oplæg, blive vist rundt, og spise aftensmad sammen med SDU's studerende. Det bliver hyggeligt, og vi håber, du bliver og overnatter.

Afterstudy på SDU i Odense