Studiepraktik på SDU i Kolding den 23.-24. oktober

SDU Kolding byder velkommen til Studiepraktik onsdag den 23. og torsdag den 24. oktober. Du kan i løbet af praktikken få en fornemmelse af uni-livet, og få informationer om de forskellige bacheloruddannelser inden for humaniora og samfundsvidenskab. Du vil også møde undervisere, som introducerer dig til de forskellige fag, samt studerende der har deres daglige gang på universitetet.

Tilmelding – og meget mere info!
På studiepraktik.nu kan du finde information om, hvilke uddannelser der tilbyder studiepraktik samt tilmelde dig studiepraktik, Afterstudy, spisning og overnatning. Hold øje med programmet, og tilmeld dig på studiepraktik.nu

Afterstudy 
Afterstudy er for alle studiepraktikanter. Du får mulighed for at møde SDU’s studerende samt opleve Kolding og studielivet.
Afterstudy foregår onsdag, og kan kombineres med gratis overnatning og gratis aftensmad. Tilmelding foregår på studiepraktik.nu.

Overnatning i Kolding
Du kan tilmelde 
dig gratis overnatning sammen med andre studiepraktikanter på Danhostel i Kolding. Tilmelding foregår studiepraktik.nu.

Transport til SDU Kolding
Kommer du med tog eller bus, tager det max. 7 min. at gå fra banegården/busstationen til universitetet. Benyt gangtunnelen under banegården, og gå langs havnen hen til universitetet.

Spørg os og få vejledning
Har du spørgsmål til studiepraktikdagene, studievalg og lignende, er du velkommen til at kontakte Studieservice Kolding på studieservice-ko@sdu.dk eller på tlf. 65 50 11 01 (hverdage kl. 10-14).

Vi glæder os til at møde dig!