Studiepraktik på SDU i Esbjerg den 23-24. oktober

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Studiepraktik onsdag den 23. oktober og torsdag den 24. oktober.
Her kan du få information om SDU's samfundsvidenskabelige bachelor-studier . Du kommer til at møde underviserne, der vil introducere dig til de forskellige fag, og de studerende, som har deres daglige gang på universitetet.


Tilmelding - og meget mere info! 

Du kan tilmelde dig Studiepraktik og læse mere om de enkelte forløb på studiepraktik.nu. Programmet er ved at blive planlagt.  
studiepraktik.nu kan du også læse mere om mødetidspunkt, Afterstudy, overnatning, spisning og meget mere.

 

Afterstudy

For studiepraktikanter på SDU i Esbjerg er der arrangeret fælles Afterstudy onsdag fra kl. 16. Her kan du møde SDU´s studerende, opleve studielivet i Esbjerg, få en guidet rundtur i byen og hygge dig med de andre studiepraktikanter. Der serveres sandwich kl. 18.
Afterstudy kan kombineres med gratis overnatning på vandrehjem
.  

 

Overnatning i Esbjerg
Når du er i studiepraktik på SDU i Esbjerg, kan du overnatte gratis på vandrehjem sammen med de andre studiepraktikanter. Overnatningen er inkl. gratis morgenmad og en gratis frokostsandwich torsdag middag. Tilmeld dig overnatning på studiepraktik.nu.

Find vej til SDU i Esbjerg
Du finder SDU i Esbjerg på Niels Bohrs Vej 9 og 10. Du kan se rutevejledningen her: Rutevejledning, SDU, Campus Esbjerg.

Hvis du ankommer med tog, kan du tage bussen til SDU i Esbjerg fra Esbjerg Banegård. Linje C samt bus nr. 14 kører alle til Niels Bohrs Vej 9 og 10. Fra Esbjerg Banegård går du via Jernbanegade til højre mod Rutebilstationen, hvor linje C samt bus nr. 14 holder. Yderligere information omkring Sydtrafiks køreplaner i Esbjerg Kommune kan findes her: https://www.sydtrafik.dk/køreplaner/esbjerg-kommune.

Kommer du i bil, kan du parkere lige ved Campus, og det er ikke nødvendigt med P-kort.


Spørg os og få vejledning

Vi glæder os til at se dig i Studiepraktik på SDU i Esbjerg.
Hvis du har spørgsmål til praktikdagene, er du meget velkommen til at kontakte Studieservice i Esbjerg på tlf. 65 50 11 03 eller
s
tudieservice-es@sdu.dk.

 

Vi glæder os til at møde dig!