Studerende for en dag

Som studerende for en dag har du mulighed for at:

• følge undervisningen
  • snakke med en studerende, som læser den humanistiske uddannelse, du er interesseret i
  • få et indtryk af universitetet
  • få svar på dine spørgsmål om de humanistiske uddannelser

På universitetet er der eksamen 2 gange om året, og der er ikke undervisning i december/januar samt maj/juni. Undervisningen i tiden op til eksamensperioderne vil typisk være repetition og ikke give et retvisende billede.

Derfor tilbyder vi kun besøg:

Forår: Fra 15. februar til 15. april.

Efterår: Fra 15. september til 15. november.

OBS! For uddannelsen Audiologopædi er der tilrettelagt særlige dage et par gange om året, hvor du kan komme på besøg. Hold øje med uddannelsens side for info.

Tilmeld dig nedenfor for at blive studerende for en dag på en humanistisk uddannelse.

Du er altid velkommen til at kontakte Dea Becher Sørensen for at høre mere om studerende for en dag.

Audiologopædi - særlig besøgsdag

Er du interesseret i vores uddannelse i Audiologopædi, kan du komme på besøg d. 6. november 2019

læs her

Vælg det studie du vil besøge