Skip to main content

Er du kvinde, går du i gymnasiet eller har sabbatår og har du bare en perifer interesse for IT? Så tilmeld dig til et fedt event lige her:

Tilmeld dig det næste event: "Go Get IT: Spiludvikling"

IT- og Tech-branchen står og skriger på kvinder. Derfor har vi lavet fire arrangementer, hvor du kan få lov til at prøve kræfter med forskellige elementer indenfor it og software i et fællesskab med ligesindede. Læs mere, om de forskellige arrangementer til højre på denne side. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte mhoy@tek.sdu.dk.

Sarah Manon Pradel er en af de seje kvinder du vil møde til Go get IT girls. Hør hende fortælle lidt om konceptet i videoen:  

Kom med til vores events, mød Sarah og find ud af, om en it-uddannelse er noget for dig. Rammerne vil være uformelle med plads til sjov og snak. Du vil møde seje kvindelige rollemodeller og vi skal besøge nogle fede it- og tech virksomheder i Odense.

Det er helt frivilligt, hvor mange gange du vil være med:

Lær at lave en hjemmeside hos Pentia
Programmér et spil hos Hesehus
Prøv at hacke på Det Tekniske Fakultet, SDU
Bliv klog på kunstig intelligens hos Universal Robots

Mere om konceptet: Go get IT girls

TECH og IT-uddannelser er for mænd. NIKS, det er uddannelser og brancher, der er relevante for alle, der har bare den mindste lyst. Hvis du har bare en lille spire i maven, der har lyst til at træde ind i en verden med brandvarme fag med stor jobsikkerhed, så tilmeld dig.  

Der mangler rigtig mange kvinder inden for STEM-området, hvilket står for: Science, Technology, Engineering og Mathematics. Fælles for de fire områder er, at de spiller en gigantisk rolle i udviklingen i samfundet, i landet og i verden. Og det er afgørende at kvinders stærke og komplekse hjerner også kommer i spil, når vi udvikler verdensændrende teknologier, software, innovation m.m. 

Læs mere om, hvorfor at kvinder er afgørende i it- og tech.

Ladies, verden har brug for jer. Og her har du muligheden for at snuse til forskellige elementer, der alle bevæger sig indenfor IT og software. Det kan være en hjælp til at nedbryde dine egne fordomme om, hvad du kan og ikke kan. Og det kan hjælpe dig med at finde vej til den rette uddannelse. Og nej – du behøver ikke være en haj til matematik og programmering. 

Så – Go get IT girls 😊

Go get IT girls Events

Go Get IT: Spiludvikling

18. maj - Hesehus

Læs mere og tilmeld dig her

Go Get IT: Hacking & Cybersikkerhed

28. september - SDU

Læs mere og tilmeld dig her

Go Get IT: Kunstig Intelligens

16. november - Universal Robots

Læs mere og tilmeld dig her

Det Tekniske Fakultet Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230

Sidst opdateret: 27.04.2022